prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

Gaerne 2193-001 GX1 EVO G_X1 EVO BLACK

Gaerne je taliansky výrobca motocyklových topánok založený už v roku 1962. Zatiaľ čo ostatní výrobcovia expandovali s výrobou do zahraničia, firma Gaerne sa rozhodla rozšíriť miestnu produkciu, práve aby vyzdvihla pýchu a inováciu pôvodného talianskeho kvalitného spracovania. Ak ide o kvalitu, značka Gaerne je tou správnou voľbou, spojením tých najkvalitnejších koží, najsilnejších a najodolnejších materiálov spolu s kvalitnou podrážkou. Boty Gaerne používa tiež Marco Melandri.
G_X1 EVO je vybavený ochranou a výkonom a poskytuje okamžitý krok v pohodlí. Vysoko kvalitný materiál a vyrobený v Taliansku.
2193-001 GX1 EVO G_X1 EVO BLACK
Novinka
Iba na objednávku
Upne nový kompletný solárny roztok pre ľahšiu a integrovanejšiu MX BOOT. G_LIGHT WELT SOLE G_X1 EVO topánky sú vybavené úplne novou G.Light Welt Sole, má rovnaké vlastnosti ako odolná topánka Goodyear s úplne novým štýlom. Podrážka má vysoko výkonnú gumu pre lepšiu priľnavosť, je veľmi tenká a flexibilná pre citlivosť brzdy a radiča; ľahší a so špeciálnym dizajnom pre optimálny pocit s motocyklom. Je ľahko vymeniteľný. G_X1 EVO je vybavený ochranou a výkonom a poskytuje okamžitý krok v pohodlí. Vysoko kvalitný materiál a vyrobený v Taliansku. Konštrukčná podpera sa skladá z dvoch výstupkov, ktoré sa posúvajú vo vnútri navrhnutých vreciek, pričom zabraňujú preťaženiu spredu a zozadu a zároveň zaisťujú ohyb dopredu a dozadu, je to proti skrúteniu. Systém zatvárania pozostáva zo 4 vymeniteľných pracky z ľahkej zliatiny pre ľahké, rýchle a presné zapínanie. Odstránením prvých dvoch pracky na vrchu je možné otvor rozšíriť tak, aby vyhovoval väčšej nohe alebo kolennej výstuži.

DOSTUPNÉ VEĽKOSTI:

39404142434445464748

Veľkosti, ktoré sú zatmavené a prečiarknuté nie sú skladom, ale je možné ich objednať. Po preverení u dodávateľa budete informovaný o termíne dodania tovaru.

3
na otázku