prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

GAERNE 2174-083 SG12 Orange/Grey/White

Gaerne je taliansky výrobca motocyklových topánok založený už v roku 1962. Zatiaľ čo ostatní výrobcovia expandovali s výrobou do zahraničia, firma Gaerne sa rozhodla rozšíriť miestnu produkciu, práve aby vyzdvihla pýchu a inováciu pôvodného talianskeho kvalitného spracovania. Ak ide o kvalitu, značka Gaerne je tou správnou voľbou, spojením tých najkvalitnejších koží, najsilnejších a najodolnejších materiálov spolu s kvalitnou podrážkou. Boty Gaerne používa tiež Marco Melandri.
2174-083 SG12 Orange/Grey/White
Akcia

DOSTUPNÉ VEĽKOSTI:

4142434445464748

Veľkosti, ktoré sú zatmavené a prečiarknuté nie sú skladom, ale je možné ich objednať. Po preverení u dodávateľa budete informovaný o termíne dodania tovaru.

Topánky Gaerne SG-12 sú odolné a pohodlné terénne motocyklové topánky s novým revolučným systémom Dual Stage Pivot System tj. Systém dvojkĺbového uloženia, ktorý poskytuje pohodlie aj pre celodenné akcie. Zaisťuje dostatočnú tuhosť a zároveň vám umožní prirodzený pohyb nohy. 4 pracky z ľahkej zliatiny sú ľahko ovládateľné a nastaviteľné.

Na vnútornej strane topánky je nový kaučuk, ktorý vďaka žiaruvzdornej úprave ochráni nohu pred spálením od výfuku a dovolí lepšie zovretie motorky.

Predný holenný chránič pripevnený tromi skrutkami je vyrobený z termoplastu - je dobre tvarovaný pre maximálne pohodlie, ak máte väčšiu nohu alebo je nutná ortéza.

Manžeta je vyrobená z nového švajčiarskeho priedušného materiálu Acronos, ktorý je extrémne pružný a dokáže zabrániť vniku nečistôt a piesku.

Vnútro topánky je vyrobené z podšívky z pamäťovej penovej hmoty známej pre čo najpohodlnejší pocit pri jazde.

Pätný chránič bol navrhnutý tak, aby absorboval a zmenšoval zadné nárazy.

Predná prstová časť má nový dizajn a vyznačuje sa štíhlejším tvarom topánky v oblasti prstov pre lepší cit pre radiacu páku a pre ovládanie motorky. Celá oblasť je obalená plastovým materiálom, ktorý je ľahší a poskytuje väčší komfort a cit pri jazde.

Podrážka je zhotovená z anti-šokovej dvojzložkovej gumovej gumy a tlmí otrasy.

Stielka vo vnútri topánky bola špeciálne formovaná pre správny tvar nohy. V zadnej časti výstelky, bol použitý materiál tlmiaci nárazy. Predná časť bola konštruovaná pre lepšiu ventiláciu nohy
5
okamžite