prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

LS2 MX703 X-Force Solid Carbon

Vrchol ponuky motokrosových a off-roadových heliem. Karbónová škrupina prináša nižšiu hmotnosť a vyššiu pevnosť. Slnečný štítok je odnímateľný pomocou rýchloupínacieho mechanizmu a je možné ho dĺžkovo nastavovať. V prepracovanom interiéri je novo aj picí nástavec pre pripojenie drink systému. Nová homologácia ECE 22.06.
MX703 X-Force Solid Carbon
Novinka
KŠILT
Slnečný štítok je ľahko odnímateľný vďaka úplne novému rýchloupínacie mechanizmu. Pre adaptáciu na rôzne svetelné podmienky je možné štítok dĺžkovo nastavovať.
- Nastavitelný a zasouvací kšilt

INTERIÉR
Dokonale prepracované interiéry prilieb LS2 sú vyrobené z príjemných priedušných antibakteriálnych materiálov s krytými švami pre maximálne pohodlie. Všetky časti interiérov LS2 sú vyberateľné a je možné ich vyprať.
- Vynímateľný a prací
- Priedušný
- Antibakteriálny
- Laserom vyrezávané polstrovanie

BEZPEČNOSŤ
- Dvojité D-krúžky
- Rýchlo vynímacie lícnice
- Spevnené podbradové remienky
- Metal Security Plate
- Viacdielna EPS výstelka

VETRANIE
Vysoko účinné vetranie s komplexným systémom vetracích otvorov v škrupine a úplne novými vetracími otvormi na čele privádza dostatok vzduchu do helmy. Spoločne s vnútornými vzduchovými kanálikmi a zadnými extraktormi systém vytvára stále prúdenie vzduchu, ktoré udržuje hlavu jazdca v pohodlí.
- Viac zadných výstupných otvorov
- Systém vnútorných kanálikov
- Viac horných vetracích otvorov

DOSTUPNÉ VEĽKOSTI:

XSSMLXLXXL

Veľkosti, ktoré sú zatmavené a prečiarknuté nie sú skladom, ale je možné ich objednať. Po preverení u dodávateľa budete informovaný o termíne dodania tovaru.

Materiál: Karbón
Škrupina: 3 Veľkosti škrupiny
Homologizácia: Homologácia ECE 22.06
Váha: 1300 ± 50 gr
Veľkosti: XS-XXL
150
NA CESTE