prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

VOGE 525 DSX

Počuješ to volanie diaľok

Objem motora: 494 cm³
Výkon: 35 kW
Spotreba: 3,9 l/100 km
Vodičský preukaz: A2
Farba: Modrá, Sivá

Cenník modelov Voge 525 DSX
Voge 525 DSX (bez originálnych alu boxov a bez držiakov) 6 670 EUR
Voge 525 DSX Touring (vrátane 3ks originálnych alu boxov s držiakmi) 7 070 EUR

Som tvoja cesta z mesta
Chceš vyraziť mimo asfalt, prekročiť hranice mesta, stratiť sa v križovatkách a brázdiť vidiecke cestičky bez toho, aby si sa vzdal potešenia z jazdy v najväčšom pohodlí? V tom prípade som zrodená priamo pre teba. Som navrhnutá tak, aby som bola všestranná, spoľahlivá a prinášala ti potešenie z jazdy v každom počasí.

Som mašina s neskutočne komfortným podvozkom a s drôtenými kolesami s bezdušovou pneumatikou Metzeler Tourance. Spoľahnúť sa môžeš na moje špičkové brzdy od japonského Nissinu a na dostatočne silný dvojvalcový motor s výkonom 35 kW (48 k). Vďaka dvom jazdným režimom mi mi dáš ľahko vedieť, či so mnou chceš šetriť benzín, alebo máš práve chuť na divočenie v režime Šport.

V štandardnej výbave mám TFT prístrojovku so 7-palcovým displejom, ktorá ukazuje okrem iného aj tlak v pneumatikách. A keď si pomocou Bluetooth spáruješ mobil, prístrojovka začne fungovať aj ako jednoduchá moto navigácia.

Mám bočný aj stredový stojan, konektor USB, 12 V zásuvku, nastaviteľné plexi, kompletné LED osvetlenie a nádherné prídavné hmlovky. V základe dostaneš aj trojicu origoš hliníkových uzamykacích kufrov. Zbalíš do nich všetko, čo budeme na našej ceste za poznaním potrebovať. S kuframi prídem na 6 990 EUR. Ak ich nepotrebuješ, zaplatíš za mňa 6 590 EUR.

Táto motocyklová lahôdka u nás nemá cenovú konkurenciu. Schválne sa mrkni napríklad na porovnateľnú konkurenciu. Vyvalíš za ne raketu a zďaleka nedostaneš takú výbavičku, akú mám ja už v základe. A o navigácii môžeš tak akurát iba snívať. Tú ti iné päťkilá neponúknu ani za príplatok.

Áno, možno si už obdivoval moju predchodkyňu Voge 500. Pozri. K predkom mám úctu, ale pri všetkej skromnosti musím povedať, že oproti nej som ešte dokonalejšia. Zlepšovákov mám fakt mrte. Mrkni na ne do detailov ???? . Ale ani tam sa všetky nezmestili. Najlepšie je vyraziť a omrknúť si ma.
525 DSX
Telka na riadidlách
Sedempalcový displej prístrojovej dosky ti bude počas jazdy pripadať veľký ako telka. Pomocou telefónu si z neho navyše urobíš špičkovú navigáciu. Neprídeš o dôležité údaje a pritom budeš vedieť, kedy a kam máš odbočiť. No a mraky údajov sa o mne dozvieš aj v bezplatnej appke pre Android aj Apple.

Luxusný svetelný kukuč
Keby sa volila Miss Moto Svetlo, som horúca kandidátka na korunku. Ostro tvarované krivky mojich LED svetiel ladia s celkovým dizajnom. Prídavné hmlovky môžeš zapnúť aj za jazdy. Môj svetelný kukuč nielen luxusne vyzerá, ale aj fantasticky svieti. Takže spolu rozžiarime aj tú úplne najviac čierno-čiernu tmu.

Dvojitá bezpečnosť
Na cestách ťa budú strážiť dvaja anjeli. Volajú sa ABS a TCS. Oboch ale môžeš ľahko vypnúť. Napríklad keď vyrazíš za dobrodružstvom do terénu.

Jednoduché brodenie a hopsanie cez prekážky
Som pripravená aj na blbnutie v teréne. Vyššie umiestnený výfuk nielen skvelo vyzerá, ale vďaka tomu prebrodíš kadejakú riečku. Svetlá výška 200 mm ťa zase ochráni pred nechcenými bozkami s obrubníkmi alebo terénnymi nerovnosťami.

Športový aj úsporný režim jazdy
Pomocou jediného stlačenia mi povieš, ako sa mám správať k benzínu. Keď ma hodíš do Éčka, budem ti ho šetriť. V športovom režime ho zhltnem o pár kvapiek viac, no budem rýchlejšia a silnejšia.

Polohovateľný plexi štít
Výšku ochranného plexi si nastavíš v šmahom ruky. Je to fakt brnkačka. Stačí zatiahnuť a plexi je vyššie. Podobne ho môžeš zase zasunúť. Pretože plexi štít ťa ochráni nielen pred vetrom, ale aj pred hlukom.
Objem motora: 494 cm3
Typ motora: štvortaktný radový dvojvalec DOHC
Maximálny výkon: 35 kW (48 Ps) / 8 500 rpm
Maximálny krútiaci moment: 50,5 Nm / 6 500 rpm
Kompresny pomer: 11.51
Sekundárny pohon: reťazom
Prevodovka: manuálna, 6 rýchlostných stupňov
Štarter: elektrický
Chladenie: vodou
Emisná norma: EURO 5
Emisie CO: 90 g/km
Systém dávkovania paliva: elektronické vstrekovanie Bosch
Objem nádrže: 18 litrov
Spotreba paliva: 3,9 l/100 km
Maximálna rýchlosť: 160 km/hod
Odpruženie vpredu: plne nastaviteľná Upside-Down vidlica Kayaba ø 41 mm a zdvih 150 mm
Odpruženie vzadu: kyvná vidlica, nastaviteľný tlmič Kayaba, zdvih 145 mm
Pneu vpredu: 110/80-R19 – Metzeler Tourance
Pneu vzadu: 150/70-R17 – Metzeler Tourance
Brzdy vpredu: 2x dvojpiestkové strmene NISSIN, 2× kotúč (ø 298 mm)
Brzdy vzadu: jednopiestkový strmeň NISSIN, 1× kotúč (ø 240 mm)
ABS: áno, BOSCH - vypínateľné
Rozmery (D׊×V): 2 215 × 840 × 1 365 mm
Pohotovostná hmotnosť: 206 kg
Výška sedadla: 840 mm
VOGE 525 DSX
FARBA: ŠEDÁ
6.781
5.650,83 € bez DPH
VOGE 525 DSX
FARBA: Modrá
6.670
5.558,33 € bez DPH
okamžite